Team

Drs. Nicole d’Huy Dierenarts Nicole d’Huy heeft ruim dertig jaar ervaring in de kleine huisdieren praktijk en heeft zich daarnaast toegelegd op chirurgie en orthopedie. Ook voor chirurgische doorverwijzingen kunt u bij haar terecht.

Drs. Audrey Bruijns Dierenarts Audrey Bruijns is onze nieuwe  dierenarts en heeft sinds 2012 ervaring in het werk als dierenarts. Na enkele jaren in de tropen te hebben gewerkt is zij teruggekeerd naar haar geboorteplaats Eindhoven.

Christel Timmermans Paraveterinair Christel Timmermans is al meer dan twintig jaar verbonden aan de praktijk. Naast een bijzonder ervaren dierenarts-assistente is zij ook nog een zeer verdienstelijke dressuurruiter.

Jolien Meesters Paraveterinair Jolien Meesters heeft ons team in 2010 versterkt. Haar hobby is jachthondentraining en zij heeft een eigen hondentrimsalon.

Diandra van Lissum Paraveterinair Diandra van Lissum is in oktober 2017 onze kliniek komen versterken. Naast het reguliere assistentenwerk verzorgt zij onze puppy- en kittenconsulten.