Handige links

Samenwerking kringdierenartsen
Tijdens de avond- en weekend uren staat onze telefoon automatisch doorverbonden met Kringdierenarts Eindhoven e.o.. Deze groep van samenwerkende dierenartsen verzorgen alle diensten buiten de normale openingsuren van klinieken in de omgeving. Buiten de openingstijden hoort u welke dierenartsen dienst hebben.
https://www.kringdierenarts.nl/

Amivedi – Vermiste en gevonden huisdieren
Een pagina om vermiste en gevonden dieren te registreren zodat de rechtmatige eigenaar zo snel mogelijk benaderd kan worden.
https://www.amivedi.nl/

Dierverzekeringen vergelijken
Een onafhankelijke vergelijker van alle huisdierenverzekeringen.
https://www.verzekerjehuisdier.nl/

Chipnummer – Waar is mijn huisdier geregistreerd
Via deze link kunt u het chipnummer van uw dier invoeren om te zien onder welke gegevens, en bij welke instantie het geregistreerd staat.
https://www.chipnummer.nl/

Landelijk Instituur Centrum voor Gezelschapsdieren – LICG
Deskundig advies over de aanschaf, gezondheid en welzijn van dieren. Tevens geeft het LICG informatie over reizen en op vakantie met je huisdier.
https://www.licg.nl/

Dierenambulance – Vondelingen
Wanneer u een dier op straat vindt dat gewond is, mag u direct bellen met de Dierenambulance op het telefoonnummer 088 811 3510. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer het lijkt te gaan om een weggelopen dier, mag u eerst contact opnemen met de plaatselijke dierenarts. Deze kan kijken of het dier gechipt is om zo de gegevens van de rechtmatige eigenaar te achterhalen.
https://www.dierenbescherming.nl/dierenambulance/dierenambulance-brabant-zuid-oost