Dierenkliniek Waalre 040 - 221 50 66

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De kliniek

Onze kliniek is geheel gericht op de behandeling van gezelschapsdieren. We beschikken hier over moderne apparatuur, waaronder digitale röntgen, echografie en bewaakte gasnarcose. Dit laatste zorgt voor de meest veilige narcose voor uw huisdier en is ook bijzonder geschikt voor oudere of verzwakte dieren. Naast reguliere diergeneeskunde heeft Dierenkliniek Waalre zich toegelegd op weke delen chirurgie en een aantal orthopedische operaties, zoals diverse knie behandelingen.

Visie

U en uw huisdier zijn van harte welkom in onze kliniek, hét eerste aanspreekpunt in Aalst – Waalre voor alle medische vragen over uw huisdier en voor preventieve zorg. Wij streven naar een stabiele en langdurige relatie met u, van puppy of kitten tot geriatrische patient. U wordt niet als nummer behandeld en we willen u zoveel mogelijk dezelfde gezichten blijven bieden.

U krijgt voldoende tijd en ruimte om uw klachten te bespreken, uw dier te laten onderzoeken, een behandelplan op te stellen en een raming van de kosten te maken. Pas met uw instemming nemen we een beslissing welk traject we gaan volgen. Mocht uw huisdier onverhoopt bepaalde specialistische zorg nodig hebben die we niet kunnen bieden, dan hebben wij nauwe banden met meerdere goede Specialisten Centra waar uw huisdier verder onderzocht en behandeld kan worden.

Ons team

Dierenartsen

Claudia Delpeut - Dierenarts

Claudia Delpeut

Claudia Delpeut Dierenarts
Lees info
Susan Teunissen - Dierenarts

Susan Teunissen

Susan Teunissen Dierenarts
Lees info
Vivienne Vanholder - Dierenarts

Vivienne Vanholder

Vivienne Vanholder Dierenarts
Lees info

Dierenartsassistenten

Christel Timmermans - Paraveterinair dierenartsassistente

Christel Timmermans

Christel Timmermans Paraveterinair dierenartsassistente
Lees info
Dimphy Janssen - Paraveterinair dierenartsassistente

Dimphy Janssen

Dimphy Janssen Paraveterinair dierenartsassistente
Lees info
Femke Bax - Paraveterinair dierenartsassistente - locatie manager

Femke Bax

Femke Bax Paraveterinair dierenartsassistente - locatie manager
Lees info