Dierenkliniek Waalre 040 - 221 50 66

Handige links

Handige links

Amivedi – Vermiste en gevonden huisdieren

Een pagina om vermiste en gevonden dieren te registreren zodat de rechtmatige eigenaar zo snel mogelijk benaderd kan worden. Bekijk de website van Amivedi.

Dierverzekeringen vergelijken

Een onafhankelijke vergelijker van alle huisdierenverzekeringen. Bekijk de website van Verzeker je huisdier.

Chipnummer – Waar is mijn huisdier geregistreerd

Via deze link kunt u het chipnummer van uw dier invoeren om te zien onder welke gegevens en bij welke instantie het geregistreerd staat.
Bekijk de website van Chipnummer.

Landelijk Instituut Centrum voor Gezelschapsdieren – LICG

Deskundig advies over de aanschaf, gezondheid en welzijn van dieren. Tevens geeft het LICG informatie over reizen en op vakantie met je huisdier.
Bekijk de website van LICG.

Dierenambulance – Vondelingen

Wanneer u een (wild) dier op straat vindt (dat gewond is), mag u direct bellen met Stichting ROZE via het telefoonnummer  040-747 01 00.

Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer het lijkt te gaan om een weggelopen dier, mag u eerst contact opnemen met de plaatselijke dierenarts. Deze kan kijken of het dier gechipt is om zo de gegevens van de rechtmatige eigenaar te achterhalen.
Bekijk de website van Stichting ROZE: https://rozeindhoven.nl/.

Taxi voor huisdieren

Heeft uw dier een bezoek aan de dierenarts nodig maar bent u zelf niet in de gelegenheid uw huisdier naar de praktijk te brengen, dan kan de Dierenbescherming u helpen. Zij bieden taxiritten naar de praktijk aan van en naar uw woonplaats, omstreeks regio Eindhoven.

Bekijk de website van de Dierenambulance.